Под ръководството на Христо Цветанов нашият отбор при юношите старша

...
Под ръководството на Христо Цветанов нашият отбор при юношите старша
Коментари Харесай

Христо Цветанов: Целта в Левски е да изграждаме елитни състезатели, но и характери

Под управлението на Христо Цветанов нашият тим при юношите старша възраст отбрани безапелационно „ синята ” купа в държавното състезание.

В общо 19-е мача от сезона момчетата на някогашния национал изгубиха единствено 2 гейма. Пред формалния уебсайт на клуба ни треньорът на юношите разяснява миналия сезон.

„ Няма по какъв начин да не сме удовлетворени. Доказахме, че сме най-хубавият тим в тази възрастова група. Победихме, а и надиграхме противниците си. Всички момчета взеха присъединяване. Доволен съм от всички.

Най-важното обаче е, че демонстрирахме, че в нашия клуб се работи вярно. Тези момчета, които вземат участие и в мъжкия тим, демонстрираха едно положително лице и равнище, което допуска, че могат да гонят още по-голямо развиване.

Повечето състезатели през лятото ще бъдат част от национални тимове, което ме радва. Мога единствено да им пожелая триумф.
 Левски София отбрани шампионската си купа за юноши U20 Левски София отбрани шампионската си купа за юноши U20
Ще се върна към купата. Дори тя да пристигна закономерно, свършената работа през сезона е с забележим резултат точно посредством първото място.

Доволен съм и от това, че някои състезатели напреднаха много. Като треньор това даже е по-важното за мен.

Има момчета, които дръпнаха много механически и физически, което единствено може да ме радва.

Разбира се, във всеки мач би трябвало да се излиза с нужната мотивация, тъй като другояче се получават проблеми някой път. Ние сме привикнали всичко да ни е наред и по тази причина един път споделих, че ни е прекомерно удобно.
 Индивидуални награди за юноши под 20 години Индивидуални награди за юноши под 20 години
Тези момчета с изключение на като състезатели, би трябвало да построяваме и като характери. Всеки един мач започва от 0:0 и този, който има по-голямо предпочитание, в множеството случаи побеждава. Искам в тима да имам хора с темперамент, а освен волейболисти.

Пак се връщам на това, че задачата на „ Левски ” като клуб е да основава елитни състезатели. Доста хора имат нужния капацитет. Пожелавам им да са здрави и да го развият. Имаме момчета, които могат да стигнат до мъжкия народен тим ”, съобщи Христо Цветанов.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР