Под ръководството и надзора на Софийската районна прокуратура е приключено

...
Под ръководството и надзора на Софийската районна прокуратура е приключено
Коментари Харесай

Прокуратурата обвини извратения юрист Чавдар Стоянов, който заставил мъж да прави гол лицеви опори, бил го с камшик и мастурбирал

Под управлението и надзора на Софийската районна прокуратура е завършено следствието, водено против юриста и някогашен академични учител Чавдар Стоянов.

След събиране на нужните доказателства за откриване на обективната истина Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт против последния за осъществени от него две закононарушения - опит за насила, за което е планувано наказване „ отнемане от независимост “ до шест години и осъществени дейности на полово задоволство с лице от същия пол, за което е планувано наказване „ отнемане от независимост “ от две до осем години. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата.

В края на 2015 година потърпевшият по първото от двете закононарушения – Г.И., си търсел спомагателна работа, като посредством собствен прочут се свързал по телефона с подс. Чавдар Стоянов, с който се уговорили да се срещнат. От своя прочут И. схванал, че Стоянов желае да назначи човек за персонална защита.

При срещата на двамата, състояла се в гр. София, Стоянов декларирал на И., че е бисексуален, както и че работи като прокурор и по едно и също време като преподавател в СУ „ Св. Климент Охридски “. Изрично предизвестил свид. И., че последният не следва да закъснява за работа, тъй като в противоположен случай щял да бъде осъден с пердах с бич.

На идващия ден подс. Стоянов и И. се видели още веднъж в заведение в столичния кв. „ Лозенец “, като след срещата им подсъдимият ненадейно се опитал да хване бедрото на И., а след това и да го прегърне. И. решил да не стартира работа при Стоянов.

След като И. не се явил при Стоянов на авансово уговорената дата, последният му се обадил по телефона и му декларирал, че за неявяването му следва да му се наложи наказване – пердах с бич. По-късно през същия ден подсъдимият изпратил и sms на Г.И., че ще го набеди пред прокуратурата на България, че е направил закононарушение, че го е нападнал и ще има трима очевидци.

По еднакъв на гореописания метод, през 2012 година по отношение на пусната от подс. Стоянов публикация, че същият си търси лице за персонална защита, с него се свързал свид. К. Л. При първичната среща сред двамата подс. Стоянов декларирал на Л., че е лекар по интернационално право и че работел за някогашен основен прокурор.

Няколко дни по-късно двамата мъже се срещнали още веднъж, като подс. Стоянов настоял да отидат в апартамент. Там подс. Стоянов предиздвикал потърпевшия Л. да направи петдесет лицеви опори, само че преди този момент да се съблече гол до кръста. Тъй като очевидецът решил, че това е част от изпита за работа, почнал да прави лицевите опори.

Подс. Стоянов му споделил да си смъкна и панталона. Докато Л. правел лицевите опори, подсъдимият извадил бич и с него почнал да нанася мощни удари по голия тил на потърпевшия. Тъй като изпитвал мощна болежка, Л. почнал да моли подсъдимия да спре, само че последният почнал да нанася по-силни удари. Междувременно подс. Стоянов почнал да мастурбира, продължавайки да удря потърпевшия, до момента в който удовлетворил половото си предпочитание.

Предстои делото да бъде планувано от Софийски областен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР