Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура се провежда

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура се провежда
Коментари Харесай

Майката на изоставеното дете в София вече с обвинение

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура се организира следствие по отношение на изоставеното от майка му дете. Юлия Василева, която по-рано през днешния ден бе арестувана от полицията след няколко дни търсене, е привлечена като обвинена за това, че на 11 август в обедните часове е оставила детето си, на една година и половина, без контрол и задоволителна грижа в столичния Западен парк. По този метод тя е основала заплаха за неговото физическо развиване, доколкото детето е изоставено единствено, на земята, безпомощно с оглед възрастта му, без храна и вода.

Детето е било видяно от инцидентни минувачи, които са алармирали органите на полицията. След извършени оперативно-издирвателни мероприятия от страна на полицейските органи при 07 РУ-СДВР е била открита майката на детето. Към сегашния миг тя е с чисто правосъдно минало.

Днес на Василева е предявено обвиняване за закононарушение по член 182, алинея 1 Наказателен кодекс, за което са планувани санкции "лишаване от независимост " до 3 години и "обществено неодобрение ", като същата е арестувана за период до 72 часа с разпореждане на СРП. Разследването по делото продължава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР