Под надзора на Окръжна прокуратура – Разград, рано тази сутрин

...
Под надзора на Окръжна прокуратура – Разград, рано тази сутрин
Коментари Харесай

Семейство превърна дома си в наркооранжерия в Разград

 Под надзора на Окръжна прокуратура – Разград, рано тази заран от чиновници на ГДБОП се организира профилирана интервенция по линия на закононарушения, свързани с развъждането и разпространяването на наркотични субстанции, оповестиха от пресслбужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

Разбита е оранжерия с марихуана, намираща се в частен дом в покрайнините на града. Задържани са семейство (мъж и жена), живущи на адреса.

В избеното помещение на къщата са открити и конфискувани повече от 50 саксии с растения от рода на конопа, в напреднал етап на напредък – подготвени за жътва. Оранжерията е добре оборудвана и снабдена с всички уреди, нужни за развъждането на този жанр растения.

На брифинг, окръжният прокурор на Разград – Тихомир Тодоров, посочи, че по случая има формирано досъдебно произвеждане и следва да бъдат повдигнати обвинявания за незаконната активност. " Работата по документиране и доказване на осъщественото закононарушение продължава под надзора на Окръжната прокуратура “ разгласи в умозаключение прокурор Тодоров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР