Под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив се извършват действия

...
Под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив се извършват действия
Коментари Харесай

Повдигат обвинение на задържания за жестокото убийство в Куклен

Под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив се правят дейности по следствието по  досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране.

Във връзка с извършени незабавни дейности по следствието е открито, че гибелта на 55-годишния мъж от гр. Куклен, обл. Пловдив, е настъпила в резултат на породените му голям брой травматични увреждания по цялото тяло при нанесен му побой. 

На 29.12.2022 година, към 22 ч., на тел. 112 е получен сигнал за открит мъж в безпомощно положение в двора на къщата му в гр. Куклен, обл. Пловдив. Пристигналият на място екип на ЦСМП – Пловдив е установил гибелта на Лабри Лятев, на 55 г.  Мъжът е умрял вследствие на нанесен солиден побой след зародил битов скандал.

Под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив са осъществени дейности по следствието - оглед на местопрестъпление, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци и други Към момента за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи е арестуван Мариян Паскалев, на 48 година Предстои по отношение на него да бъде повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране и да бъде арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, както и да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР