ПОД Алианц България стартира нов, иновативен клиентски портал Моята пенсия“,

...
ПОД Алианц България стартира нов, иновативен клиентски портал Моята пенсия“,
Коментари Харесай

Алианц България стартира иновативен клиентски портал „Моята пенсия“

ПОД Алианц България започва нов, новаторски потребителски портал „ Моята пенсия “, който обезпечава цялостно обслужване на обезпечените в цифрова среда. За първи път, клиентите на спомагателните пенсионни фондове ще могат да наблюдават и ръководят бързо и елементарно своите пенсионни спестявания и да бъдат обслужени напълно онлайн, без значение къде се намират и без да е нужно да посещават офис. Платформата се отличава с висока сигурност при осъществяване на интервенциите и надеждна първична видео идентификация на всеки консуматор.

„ Потребителското прекарване е един от главните критерии, който дефинира развиването на бранша. Дигитализацията на бизнес процесите, на връзката и обслужването на клиентите е наложителна. Осъзнавайки предизвикването да предоставяме бързо, комфортно и качествено обслужване на толкоз огромен брой самостоятелни консуматори, ние насочихме напъните си в тази посока. Порталът „ Моята пенсия “ надвишава упованията от познатите ни онлайн услуги и сме сигурни, че е верният отговор на възходящите потребности и условия на нашите клиенти “, показа Владислав Русев, основен изпълнителен шеф на ПОД Алианц България.

Пенсионните фондове в България обслужват 4.8 млн. клиенти, а един милион от тях се доверяват на Алианц България. За да предложи още по-бързо и по-лесно налично обслужване, Алианц България започва новия портал „ Моята пенсия “ с интегрирани справочни услуги за всички фондове – повсеместен, професионален и непринуден. От началото на идната година обезпечените в пенсионните фондове на Алианц България поетапно ще могат да получат цялостния набор от услуги – от подписване на контракт, заплащане на осигурителни вноски, осъществяване на промени в договорните условия, до подаване на документи за погашение на пенсия или средства.

Настоящите клиенти, без значение дали са имали профил в досегашната платформа, ще би трябвало да се записват в новия портал „ Моята пенсия “ (MyPension). Процедурата е бърза и лесна, и включва идентификация с къса видео сесия, след което клиентът получава достъп до всички дейни услуги на платформата. При първичната регистрация се изисква устройство с камера и микрофон (смартфон, таблет, преносим компютър или настолен компютър), а клиентът би трябвало да разполага с документ за идентичност (лична карта или паспорт).
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР