Почти всяка жена иска да се омъжи с най-красивата рокля

...
Почти всяка жена иска да се омъжи с най-красивата рокля
Коментари Харесай

Ашли Греъм с plus size колекция от сватбени рокли

Почти всяка жена желае да се омъжи с най-красивата рокля на света. Представя си я – неотразима, неповторима и... тъкмо по размер. Това кара и Ашли Греъм, моделът, да сътвори сбирка за сватбени рокли в по-голям размер, в сътрудничесто с известния бранд за публични облекла Pronovias.

Самата тя си спомня, че през 2010 година, когато се омъжва за своя брачен партньор, с който сега чакат първото си дете, е била затруднена от избора на сватбена рокля: " Исках нещо, което ще ме накара да се усещам в действителност специфична. Нещо, в което тялото ми в действителност " ще чества " един от най-важните дни в живота ми ". 

Ашли е традиционалистка и постоянно е знаела, че тоалетът за би трябвало да бъде повече от съвършен, а когато имаш малко време да го откриеш, задачата наподобява съвсем невъзможна: " Между годежа и сватбата ми имаше два месеца, а се оказа, че обиколките из нормалните сватбени бутици не бяха опция, тъй като роклята, която харесах, беше единствено в дребен размер. Трябваше да допълним с още плат откъм гърба, с цел да наподобява добре на моето тяло, а даже и след преправянето имаше моменти, в които гърдите ми като че ли се изливаха от роклята. Не беше естетично ".



Цялото това прекарване въодушевява Ашли да се гмурне в булчинската мода и да сътвори сбирката Ashley Graham x Pronovias, която ще включва модели в размери от 0 до 34 – това, което е нужно на по-пищните дами.  " Жените би трябвало да имат самочувствие и убеденост в деня на сватбата си, да наподобяват и най-важното – да се усещат красиви ", споделя моделът с наяве отчаяние от обстоятелството, че по-големите размери често са лимитирано количество в булчинските бутици, макар обстоятелството, че са доста търсени. " Обикновено би трябвало да пробваме рокля в по-малък размер и в случай че я харесаме, да поръчаме да я изработят особено за нас или да й създадем тотална реорганизация. Един размер и жанр не дават отговор на желанията на всички, когато става въпрос за сватбени тоалети ", споделя още Ашли. 

А най-важното за тази задача е булчинската промишленост да прояви еластичност и да приема телата на девойките такива, каквито са, тъй като всяка дама е друга и разнообразните размери и форми на тялото са нещо обикновено. Само няколко сантиметра повече плат са нужни за обезпечаването на спокойствието и увереността на булката и  както споделя Греъм: " Тези девойки би трябвало да излязат със самочувствие и да сияят от благополучие в, в който стартират нова глава от живота си ".


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР