Почти всичко, което правим на телефоните си, изисква интернет. Дали

...
Почти всичко, което правим на телефоните си, изисква интернет. Дали
Коментари Харесай

Мегабайти и мегабити: Какъв мобилен интернет ми трябва?

Почти всичко, което вършим на телефоните си, изисква интернет. Дали става въпрос просто да проверим имейла си, да използваме Гугъл Maps за навигация, или да слушаме музика напът за работа – без мобилни данни сме за на никое място. Буквално.

Социалните мрежи и другите приложения в телефона ни обаче могат доста бързо да ги „ източат “. Когато да вземем за пример би трябвало да стигнете от точка А до точка Б и ви би трябвало приложение като Waze, се оказва, че мобилният ви интернет на оптималната скорост за този месец е приключил и единственото, което ви остава, е да карате по вътрешен глас. Ето ви и още един сюжет – уверени сте, че имате мегабайти, само че всеки опит дори да гледате нещо в YouTube с висока резолюция завършва трагично, като даже и обществените мрежи работят с тъга.

Съвременните мобилни приложения желаят както данни, по този начин и в действителност бърза скорост на връзката. Затова е значимо да знаем условията на интернет услугите, които най-често отваряме.

Най-популярните обществени мрежи като Фейсбук, Instagram и Twitter са приложенията, които харчат забележителен размер от месечните мобилни данни на всеки консуматор. В средата на октомври организацията „ ПанЕвропа България “ показа проучване, съгласно което хората прекарват 50% от времето си в обществените медии. Средната дълготрайност на престоя пред екраните е 5 часа на денонощие. За 80% от хората мобилното устройство е пожеланият метод за достъп до интернет.

 Най-популярните обществени мрежи като Фейсбук, Instagram и Twitter са чудесна опция да поддържате връзка с приятелите си, да качвате фотоси и даже да четете вести. Всички тези функционалности обаче могат да костват забележителен размер от месечните мобилни данни на всеки консуматор.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР