Почти всеки гражданин на София е наясно какво се случва

...
Почти всеки гражданин на София е наясно какво се случва
Коментари Харесай

СДВР: Ще говорим с протестиращите на Орлов мост да освободят мястото

Почти всеки жител на София е наясно какво се случва в столицата. Кръстовището на Орлов мост е блокирано, както и регионът пред президентството. Като представляващ институцията Министерство на вътрешните работи ще си разреша да повдигна звук. Преди час се случи случай, тъй като от няколко дни предизвестяваме за това. Възрастна жена с бастун се е спряла пред протестиращите и е изказала своето мнение за протичащото се. Един от протестиращите се насочва към нея и я залива с вода, след което тя му протяга ръка с бастун. Оттук-нататък всички би трябвало да проучваме тази обстановка. Това показа на брифинг пред медиите зам.-началникът на бранш "Охранителна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи Тони Тодоров, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Всеки ще носи отговорност за своето държание. Ние не си разрешаваме да толерираме нито едната, нито другата страна, заради което и двамата сега се намират в Първо районно и ще останат там до изясняване на обстановката, сподели още той.

Тодоров разгласи, че Столична дирекция на вътрешните работи и Столична община стартират договаряния с протестиращите на Орлов мост за да ги накарат да изоставен кръстовището, с цел да се възстановява трафикът.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР