Почти целия световен футбол се намира в пауза заради пандемията

...
Почти целия световен футбол се намира в пауза заради пандемията
Коментари Харесай

Футбол в пауза: Две колосални липси в отбора на сезона до момента

Почти целия международен футбол се намира в пауза поради пандемията от ковид (COVID-19), обхванала сега най-много Европа и Съединени американски щати. Все още не се знае по кое време ще се доиграе актуалният сезон във всички европейски лиги (освен Беларус), а два от най-големите спортни форума - Европейското състезание по футбол и Олимпийските игри в Токио бяха анулирани. Въпреки това всички почитатели на играта наваксват с любопитни футболни истории , до момента в който трае паузата. 
В същото време обаче няма по какъв начин да не се вършат разбори и на сегашния сезон, като един от известните уеб сайтове за спортна статистика и данни на футболисти и тимове - WhoScored, разгласи своя съвършен състав на сезона, базирайки се само на оценката на тези играчи през годините. Логично, тимът е обзет само от играчите в топ 5 на шампионатите на Стария континент. 

Безспорно, най-голямата липса в 11-те с най-високи оценки в скица 4-3-3 е тази на Кристиано Роналдо. Португалецът е голмайстор на своя Ювентус, а в края на 2019 година откри головата си форма и бележеше гол след гол през 2020. Той тъкмо откри върховата си форма и се наложи мачовете в Серия А да бъдат прекъснати. Неговото неявяване несъмнено е най-голямата липса в идеалния състав за сезона досега. 
Иначе тимът от 11 души е " разпилян " по целия континент, а най-големият потрес е, че в него е подминат колосът в испанския футбол - Реал Мадрид. Кои са огромните отсъстващи и целият съвършен състав за сезона вижте в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР