От производителите на домашни птици ще се изисква да намалят

...
От производителите на домашни птици ще се изисква да намалят
Коментари Харесай

USDA казва на производителите да намалят салмонелата в определени замразени пилешки продукти

От производителите на домашни птици ще се изисква да понижат бактерията на салмонела в избрани пилешки артикули до доста ниски равнища, с цел да предотвратят хранително отравяне според дефинитивно предписание, издадено в петък от чиновници на селското стопанство на Съединени американски щати.

Когато регламентът влезе в действие през 2025 година, салмонелата ще се смята за подправяне — замърсител, който може да аргументи заболявания, пренасяни с храни — когато се открие над избрани равнища в замразени панирани и пълнени сурови пилешки артикули. Това би включвало неща като замразено пиле кордон бльо и ястия с пиле по Киев, които наподобяват изцяло сготвени, само че са единствено топлинно обработени, с цел да стегне тестото или покритието.

Това е първият път, когато Министерството на земеделието на Съединени американски щати разгласи салмонелата за добавка в сурово птиче месо по същия метод, по който някои бактерии E. coli се смятат за замърсители, които би трябвало да се пазят от суровото смляно говеждо месо, продавано в хранителни магазини магазини, каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР