Почти сто двойки е оженила досега певицата Теди Кацарова, разкри

...
Почти сто двойки е оженила досега певицата Теди Кацарова, разкри
Коментари Харесай

Почти сто двойки е оженила досега певицата Теди Кацарова

Почти 100 двойки е оженила до момента певицата Теди Кацарова, разкри пред " Телеграф “ самата тя.

В последните години се е трансформирала в един от най-желаните дарове за встъпване в брак като изненада за първия брачен танц. Поводът е песента " Само ти и аз “, която към този момент е визитна картичка на нейната кариера.

Крила

" Много съм щастлива, че хората я избират за своя първи брачен танц. Това е едно самопризнание за работата ни и няма по-силно обръщение от " Имам ли теб, аз имам крила “, за което вечно ще съм признателна на създателя Емо Дилчев - светла му памет. На една женитба булката я танцува дружно със брачна половинка си, сестра си и татко им и плачеха. После ми споделиха, че тази ария я свързват с починалата си майка, като са й я пеели в последните й мигове в болничното заведение. Нямам думи да опиша тези страсти “, показа Теди.

" Телеграф “ към този момент писа, че тя ожени и оперната прима Гери Николаева. " Веско не знаеше и като ме видя, се разплака. Аз се пробвам да се въздържам, но като видя, че всички плачат, и на мен ми потеглят сълзите. На една женитба младоженецът хвана микрофона и я изпяхме в дует. На друга пък бяха подготвили хореография и пушеци за нея. Излизам и музиката не потегля. Добре, че имах китарист с мен, та спасихме ситуацията, като я изпълнихме акустично “, прибавя певицата. 

Кралица

Днес Теди Кацарова ще чества своя рожден ден. Не е възнамерявала нищо особено, защото нейният другар Ян постоянно я изненадва. " Миналата година бяхме в Рим, в този момент сме в София, защото и двамата имаме доста работа тук. Много обичаме да пътуваме, без да го планираме. Примерно споделя: " Хайде след два дни да отидем в Прага “, и тръгваме. Освен в столицата сме ходили и в Пилзен, където живеят родителите му. Води ме в един хубав палат, който отключиха с един голям ключ особено поради нас. Бяхме в стая с балдахин, басейнът работеше единствено за нас, напряко се усещах като кралица. Миналата година пък ходихме и с мама, защото татко му имаше празник. Там обаче доста се яде - повече и от България, та си съсипваме диетите “, смее се звездата.

Бензин

Съвсем неотдавна тя и половинката й са се върнали от почивка в Тайланд.

Ето какво описа за прекарването: " Аз съм влюбена в тази страна и постоянно ще се връщам там. Има изключителна сила, евентуално това се дължи на климата, на религията, доста благи хора. Направихме си информационен детокс - стопираме телефоните, четем книги, вървим на плаж, разхождаме се. Наехме си едно моторче и с него е доста добре, че можеш да спреш, където си искаш. Много ходихме и пешком - до 25-30 км сме стигали дневно, само че то не се усеща, като ти е прелестно, разглеждаш изложения, музеи, забележителности.

А за кулинарния туризъм да не приказваме. Имат едни пазари, на които готвят пред теб. Ян опита какво ли не, само че тъй като всичко им е люто, а аз не обичам, бях главно на плодове и по малко пилешко. Много кокосови орехи изпих, ядох папая, драконов плод, проличава, манго и ананас, доста гуава, която има усет сред круша и слива, в два типа е - бяла и розова, и има доста витамини и минерали, потребни за женската полова система. Има и един плод, който не посмях да опитам - дуриан, защото ми миришеше доста неприятно - по едно и също време на чесън и бензин, пък е сладостен. Само един бонбон с заряд от него пробвах, само че не ми хареса. По хотелите и магазините на всички места имаше табелки, че не може да го внасяш, може би поради този характерен мирис “.

Виза

За Теди Кацарова пътешествията са най-добре изхарчените пари.

" Всеки месец си отделяме по 500-1000 лева за такива почивки през зимните месеци, когато имам минимум работа. Много хубаво си се намерихме с Ян, подобен вид хипи сме и двамата и обичаме да вървим по достоверни места, не в суперлуксозни комплекси. За следващата година сме възнамерявали един тур - Камбоджа, Виетнам и Филипините. Във Виетнам съм била преди години, само че на другите места не съм. Незабравимо си изкарахме в Парагвай, в Бразилия, където бяхме на водопадите Игуасу. Всъщност най-скъпо е пътуването, нощувките и храната не толкоз. Обикновено Ян прави проектите, а аз обичам да го последвам. На него обаче в Пукет не му хареса, защото той не обича доста шумни места, а там е подобен ваучър “, споделя още певицата.

Тя споделя, че предходната година са изкарали цялостен месец в Тайланд, до момента в който в този момент БГ визите са лимитирани до 15 дни. Ян с чешкия си паспорт обаче можел и два месеца да стои там. 

Пуска нова ария през май

Теди Кацарова сега приключва най-новата си ария, която се чака да излезе през май. " Написа ми я шведският композитор Дейвид Парк, с който се срещнах онлайн през пандемията. Тогава направихме първата му ария, която даде заглавие на последния ми албум " Любов в тъмнината “. После се видяхме и онлайн, а в този момент имам втора ария. Аранжиментът е на Борис Чакъров, следва ни да снимаме и видеоклип. От 13 година работя с Коко Кръстев и не си представям към този момент, че бих могла да работя с различен. Такъв прекрасен екип сме, той е доста изобретателен и надарен. Графикът ми за лятото към този момент се цялостни с концерти “, споделя звездата.

През идващия месец следва юбилеят на майка й Силвия Кацарова, който ще бъде публично празнуван с огромен концерт в зала 1 на НДК през ноември. " Ще има доста посетители, които да я поздравят на сцената. Доста приятни изненади готвим “, издаде още Теди. Тя признава, че не може да одобри още музиката като специалност, тъй като я прави с доста обич. " Много съм щастлива, въпреки че не е елементарно да носиш короната на Кацарови “, прибавя наследницата на славната група LZ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР