Почти сигурно откриващото състезание от новия сезон във Формула 1

...
Почти сигурно откриващото състезание от новия сезон във Формула 1
Коментари Харесай

Хамилтън шокиран: Защо изобщо сме тук?

Почти несъмнено откриващото съревнование от новия сезон във Формула 1 в Австралия ще бъде анулирано поради пандемията от ковид COVID-19, оповестява Агенция Франс Прес. Новината към момента не е доказана публично от управлението на най-престижното автомобилно съревнование.

По-рано през днешния ден стана ясно, че тимът на Макларън се отдръпва от конкуренцията в Мелбърн, откакто член на екипа на отбора е дал позитивна проба за ковид. Първоначалната концепция на уредниците бе надпреварата да се организира по стратегия в неделя и то с аудитория, само че това към този момент наподобява невероятно.

Шесткратният международен първенец Люис Хамилтън дефинира като "шокиращо " решението на Формула 1 надпреварата в Мелбърн да се организира по график и със фенове по трибуните.

"Наистина съм сюрпризиран, че въобще сме тук. Шокиращо е. Дори през днешния ден тук има доста почитатели. Изглежда като че ли целият свят реагира, въпреки и с известно забавяне, а ние - не. По-рано през днешния ден видяхме, че Тръмп затвори границите за Европа и НБА бе спряна, само че Формула 1 си продължава ", съобщи Хамилтън пред публицисти.

Вече над 10 хиляди души се подписаха в подписка за анулация на провеждането на надпреварата в Австралия. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР