Почти фатално автомобилно преследване. По този начин в официалното изявление

...
Почти фатално автомобилно преследване. По този начин в официалното изявление
Коментари Харесай

Преувеличават ли Хари и Меган

" Почти съдбовно автомобилно гонене ". По този метод в формалното изказване на принц Хари и Меган Маркъл беше разказан случая, в който двамата се оказаха намесени в Ню Йорк на 16 май вечерта.
 Принц Хари и Меган Маркъл - Хари и Меган - забъркани в
Хари и Меган - забъркани в " съвсем съдбовно автомобилно гонене "

От кого е трябвало да бяга двойката

Херцозите на Съсекс дружно с майката на Меган Дория Рагланд участваха на премиите Woman of Vision в града, а след тях се оказаха последвани от папараци. Пред CBS нюйоркската полиция удостоверява, че автомобилът на семейство Съсекс към час се е въртял към залата, където е била церемонията, в опит да се измъкне от папараците.

Впоследствие Хари, Меган и Дория са отишли в полицейския сектор наоколо, след което са се качили на такси. Ето какво споделя водачът на таксито Сони Сингх пред Военновъздушни сили. " Камион за отпадък препречи пътя ни и тогава папараците ни настигнаха и започнаха да снимат. "

Сингх добавя, че принцът и брачната половинка му са изглеждали нервни. Но споделя, че не счита, че са били в заплаха. " Това е малко пресилено, не вярвайте на всичко, което написа. " И добавя, че папараците не са били " нападателни ": " Караха зад нас, от самото начало зад колата. Но това беше - нищо повече. Спазваха отдалеченост ".

Днес се появи и формалната реакция на Backgrid - фотоагенцията, наела папараците. Те са употребили четирима фотографи, като трима са били с коли, а един - с велосипед. " Те не са имали желание да провокират терзания или щета - единственото им оръжие са фотоапаратите. На някои от фотосите даже се вижда по какъв начин Меган е усмихната в таксито. "

В мнението на Backgrid се споделя още, че папараците отхвърлят в който и миг да е имало " съвсем съдбовно " гонене или случай, който би довел до злополука. И допълват, че един от четирите джипа на защитата на Хари и Меган, е карал доста по-безразсъдно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР