Почти 40 дни вече се води война. Свидетели сме на

...
Почти 40 дни вече се води война. Свидетели сме на
Коментари Харесай

Деница Сачева за управлението: 100 дни - 100 лъжи. Измами, машинации и фалшификации

Почти 40 дни към този момент се води война. Свидетели сме на доста зверства и издевателства. Това са неща, които не могат да оставят нито един човек безучастен. Ние имаме наше решение за военната помощ на Украйна.

Това съобщи някогашният обществен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Деница Сачева в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

" Няма опит за доближаване на позицията на ГЕРБ с тази на президента Радев във връзка със обстановката в Украйна. Просто желаеме да се спре с езика на омразата. Не знаем за какво Радев воюваше с такава гняв с ГЕРБ, само че би трябвало да има обединени по основни и стратегически политики “, уточни тя.

„ Решението за Българска народна банка няма да се вземе тази седмица, тъй като се употребяват разнообразни процедурни хватки. В ГЕРБ към момента не сме взели решение кого да подкрепим. Очевидно в обединението към момента текат договаряния. Кандидат на обединението явно няма “, посочи Сачева.

По думите ѝ макроикономическата прогноза на държавното управление е потвърдила, че ГЕРБ е била права по време на дебатите. „ Икономистите споделят, че инфлацията ще бъде над 10%. Винаги сме твърдели, че този бюджет е нереалистичен. Той не е обществен. Брутният вътрешен продукт за обществени разноски е по-нисък от предходния. Бедността в страната нараства. Ние бяхме доста упреквани, че сме давали по 50 лв. на всички пенсионери, в този момент държавното управление дава по 70 лв.. Крайно време е ръководещите да признаят, че водехме верни политики, които в този момент те повтарят “.

Деница Сачева повтори оценката на опозицията за ръководството на държавното управление досега: „ 100 дни – 100 неистини. Измами, измами, фалшификации “.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР