Почти 4,3 милиона лева, необходими за доставката на централизиран софтуер

...
Почти 4,3 милиона лева, необходими за доставката на централизиран софтуер
Коментари Харесай

Осигуряват парите за старта на електронното таксуване

Почти 4,3 милиона лв., нужни за доставката на централизиран програмен продукт за рационализация на системата за ръководство на градския превоз в Пловдив, ще бъдат обезпечени от плана „ Модър-Царевец “ и от компенсации за отчуждаване на парцели. Средствата ще бъдат пренасочени по предложение на кмета Здравко Димитров и ще се гласоподават на идната сесия на Общински съвет този четвъртък.

С предходно решение на локалния парламент парите, нужни с цел да започва осъществяването на контракта сред община Пловдив и компанията „ Тикси “ за надграждане на електронната система за таксуване, бяха пренасочени за строителството на стадион „ Христо Ботев “.

След решението на болшинството в Общински съвет, Здравко Димитров упрекна предшественика си Иван Тотев за неуспеха на новата електронна билетна система за града. Според Димитров, с дейностите си съветниците от ГЕРБ, близки до партийния си шеф в града – Иван Тотев, саботират значимите за града планове.

Кметът на Пловдив съобщи още, че той и екипът му ще решат по какъв начин да работят, с цел да се обезпечат пари за новата билетна система, без това да попречи на довършването на Колежа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР