Почти 20 годишната и кариера стартира не къде да е

...
Почти 20 годишната и кариера стартира не къде да е
Коментари Харесай

Адв. Веселка Крачунова в надпревара за титлата „Мисис България”

Почти 20 годишната и кариера започва не къде да е а в Министерство на Младежта и Спорта като юрист и минава през дълготраен опит като вътрешен правист на интернационалните и български компании. Собственик и някогашен ръководещ партнъор в няколко компании, адв. Крачунова се завръща към независима кариера като юрист към САК през 2017 година.

През 2017 година още веднъж специализира Бизнес Американско право и приключва сполучливо със стипендия в влиятелния американски университет Chicago - Kent College of Law. През 2018 година става формален представител и съветник в България на университета и неговата интернационална магистърска стратегия за адвокати. Адв. Веселка Крачунова е Официален юридически съветник в България и на интернационалните адвокатски компании, като работи с сътрудници от Англия, Италия, Сърбия, Македония, Албания и Гърция. Адв. Крачунова съставлява юридически и интернационалния конкурс за хубост “ LADY UNIVERSE”.

Любимият и откъс е на Чърчил - “ Една отлична презентация би трябвало да е тъкмо толкоз къса и толкоз завладяваща, колкото е една къса дамска пола!”
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР