Почти 100 дни няма отговор на въпроса за милиционерския тормоз

...
Почти 100 дни няма отговор на въпроса за милиционерския тормоз
Коментари Харесай

Байрам Байрам към Никола Минчев: Спрете да слушате милиционерската философия на Рашков!

Почти 100 дни няма отговор на въпроса за милиционерския тормоз на изборите през юли и ноември 2021 година, заложен от водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на вътрешния министър Бойко Рашков. Това съобщи от трибуната на Народното събрание националният представител от Движение за права и свободи Байрам Байрам, оповестиха от пресцентъра на Движението.

И попита за какво още няма отговор и за какво освен това състояние ръководителят на Народното събрание Никола Минчев не разпорежда на администрацията да трансформират в уеб страницата на Народното събрание статуса на въпроса на „ неотговорен”.

Този понеделник имахме доста прочувствена среща с гласоподаватели. Сред тях имаше и репресирани от милиционерските дейности на Бойко Рашков на последните избори през ноември, описа Байрам.

„ Хората желаеха да предадем думите им към ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Като цяло нашите гласоподаватели желаят да поддържат един млад ръководител на Народното събрание, само че имаха и рекомендации към него. Препоръките бяха да спрете да слушате, господин Минчев, милиционерската философия на Рашков. Да измененията статуса на въпроса на господин Мустафа Карадайъ от 15 декември. Защото към момента не е получен отговор”, сподели Байрам.

„ Миналия петък господин Цонев сподели кое е общото сред религията, прахосмукачката и изборите. Нашите гласоподаватели, нашите деятели помолиха да кажем от най-високата естрада в Народното събрание коя е приликата сред така наречен „ възродителен развой “, калашникът и изборите на 14 ноември. На доста предизборни срещи в общините Момчилград и Крумовград имаше гранична полиция и военни с калашници, които ни посрещаха на пътя. Забележете половин час преди самата предизборна среща там бяха граничните служители на реда. Там ни посрещаха военните с калашниците”, разкри Байрам.

Искаме да заявим, че ние и преди 90-та година не се уплашихме от калашниците и в този момент няма да се уплашим. Против сме милиционерщината на Бойко Рашков, безапелационен бе Байрам.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР