Почитателите на поп фолка и на шоуто Гласът на България

...
Почитателите на поп фолка и на шоуто Гласът на България
Коментари Харесай

Галена се стопи с липосукция

Почитателите на поп фолка и на шоуто „ Гласът на България ” от дълго време са забелязали, че Галена е отслабнала най-малко с 10 кила. Хитовата изпълнителка тази година е наставник в музикалното предаване и на феновете им прави усещане, че наподобява повече от добре. Тя е на 36 години и има две деца, само че много от по-младите й колежки могат да завидят на фигурата й.

Звездата споделя, че се е подложила на ударен режим, с цел да бъде в отлична форма преди старта на „ Гласът на България. Тя от няколко години се бори с непотребните килограми, само че резултатът от другите диети, на които се подлагаше, бе временен. За постоянни тренировки във фитнеса също не можела да отдели задоволително време поради естеството на работата й и честите пътувания из страната.

Запознати издават, че Галена е прибегнала до „ тежката артилерия ”, с цел да извае снагата си. Следвайки образеца на сътрудника си Азис, тя се е подложила на липосукция в прилежаща Турция още преди няколко месеца. В реномирана  клиника опитни хирурзи изсмукали тлъстините от талията и бедрата на певицата. Цялата процедура лишила единствено 4 часа. Когато минали първите възстановителни дни, изпълнителката се завърнала в България с манекенски ограничения – без апетит и без изтощителни тренировки. Специалистите обаче я предупрели, че резултатите от интервенцията не са безконечни – в случай че звездата желае да резервира по-дълго тънката си талия, въпреки всичко ще се наложи да съблюдава режим на хранене. Известно време трябвало да носи и специфичен корсет, който да я пристяга след интервенцията.

Миналата година мнозина упрекваха Галена, че е надебеляла и това очевидно е повлияло зле на самочувствието й. Тя натрупа много кила поради ковид и седмиците, които изкара в изолираност в пандемията. Сега обаче показва чудесна форма и плосък стомах. Чалга почитателите са удовлетворени от трансформацията на любимката си и постоянно я поздравяват за прелестната визия. Явно фолкдивата също е задоволена от новите си форми, тъй като не стопира да ги показва в подобаващи за задачата първокласни тоалети. Тя залага най-вече на късите и тесни рокля, на впитите панталони и на мощно разголените бюстиета.

Преди време в нета постоянно изтичаха необработени фрагменти на певицата, от които личеше, че въобще не е толкоз слаба, за колкото се пробва да мине. На някои от фотосите телесата й преливаха отвън облеклата и това даде мотив за куп неприятни мнения по неин адрес. Галена обаче затвори устите на зложелателите и с днешна дата може да се похвали с съвършени ограничения, писа Уикенд.

Междувременно изпълнителката показа, че се усеща доста удобно в новата си роля на наставник в „ Гласът на България ”. В началото, когато за следващ път й предложили да взе участие в шоуто за гении, тя не била сигурна, че ще се оправи. Фолк звездата разкри, че продуцентите цели 5 пъти са я карали да се причисли към формата. „ На петия път към този момент трябваше да приема. Със сигурност, в случай че бях отказала още веднъж, нямаше да има последваща покана. Не съм човек, който подлага на критика, и това ме е спирало. Вече съм задоволително уверена, че мога да дам доста препоръки и да покажа верния път на тези младежи. Важно е преди да критикуваш да кажеш и кои са плюсовете ”, разяснява певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР