Почитателите на Остин Бътлър, който спечели Златен глобус за превъплъщението

...
Почитателите на Остин Бътлър, който спечели Златен глобус за превъплъщението
Коментари Харесай

Сигурен съм, че в моята ДНК има част от Елвис: Остин Бътлър

Почитателите на Остин Бътлър, който завоюва " Златен глобус " за превъплъщението си в Елвис, от едноименния филм на Баз Лурман, считат, че 31-годишният артист има трайни последствия от ролята: той  употребява отличителния глас на Краля в речта си, когато одобри премията.  " Дори не съм помислял за това, че звуча като него ", сподели Бътлър зад кулисите, откакто одобри наградата за най-хубав артист в драма. " Не знаех че ви звуча по този начин, само че въпреки това слушам Елвис непрекъснато ". 

Истината обаче е друга. Остин и Елвис са далечни родственици. Бащата на Елвис - Върнън, и майката на Остин имат общо родословие. И двамата мъже са били на 23 години, когато майките им са умряли. Остин познавал тази болежка и употребявал тъгата си в осъществяването си. Остин е роден на 17 август 1991 година, ден и 14 години по-късно след гибелта на Елвис. Гласът му е съвсем като на Елвис. Песните от ранния Елвис във кино лентата извършва той, а в тези от по-късно време, Лурман смесва гласовете на Елвис и Остин.

Той продължи: " Често го отъждествявам на това, когато някой живее в друга страна за дълго време. Имах три години, и неговата персона беше единственият ми фокус, тъй че съм сигурен, че има елементи от него в моята ДНК и постоянно ще бъда обвързван с Елвис. Чувствам се толкоз признателен сега. Все още се връщам от загуба на схващане ", показа младата звезда. 

Освен гласа на Бътлър, мисълта за Елвис Пресли по време на неговата благодарствена тирада беше неизбежна, и артистът изрази възхищението си от него. Дъщерята на Пресли - Лиза Мари и някогашната брачна половинка Присила, участваха на тържествения миг.

" Благодаря ви, че отворихте сърцата си, спомените си, дома си за мен ", сподели Бътлър на семейство Пресли. " Лиза Мари, Присила, обичам ви вечно ", развълнува се още той.

След като благодари на личното си семейство и на починалата си майка, Бътлър подвигна тост за " самия Елвис Пресли ". " Ти беше икона и бунтовник и аз те обичам толкоз доста. Благодаря ти ", съобщи трогателно Остин Бътлър. 

По време на посещение в " Saturday Night Live " през декември, Бътлър показа:  " Има хора, които споделят, че откогато изиграх Елвис, гласът ми се е трансформирал. Станал е по-дълбок, по-елвисовски. Но това не е правилно, постоянно съм звучал по този начин и мога да го потвърдя ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР