Почитание Ако вашата котка неприкрито проявява уважение към вашите навици,

...
Почитание Ако вашата котка неприкрито проявява уважение към вашите навици,
Коментари Харесай

Ако котката ви прави това, значи тя наистина ви обича

Почитание

Ако вашата котка неприкрито демонстрира почитание към вашите привички, то сигурно обича вас повече, в сравнение с цялото останало семейство. Като да вземем за пример, първо ви чака да се събудите и едвам тогава стартира да ви търси за храна. Също по този начин, в случай че не ви досажда, до момента в който четете да вземем за пример или вършите друга работа, това също е знак, че държи на вас задоволително, с цел да не нарушава персоналното ви време и пространство.
Щастие и шанс в дома носят единствено котките с този цвят
Още от древността хората третирали котките с огромно почитание и страхопочитание, тъй като са вярвали в тяхната мистична мощ. Смята се, че с...
Прочети повече


Единомислие

Тя също може да се тревожи за вас. Ако усеща, че закъснявате, даже може да прави на пръв взор странни неща, като да побутва ключовете ви с лапа и да ви припомня за тях или нещо друго, което вижда, че всеки ден взимате със себе си като чанта или портмонето с документите си.

Диалог

Когато ви посреща на вратата, щом се приберете и стартира да мяука, това също можете да разбирате като демонстрация на обич. Също щом ви покаже купичката си, че е празна, а в това време не стопира да тича с вас от стая в стая, продължавайки да ви " приказва ", тя по този начин си комуникира с вас и като че ли се пробва да ви споделя. Истината е, че котките мяукат единствено на притежателите си и на хората, като цяло, защото са открили, че това е единствения метод, по който им отговаряме или вършим неща, с цел да им дадем това, от което имат потребност.
Котки и бременност: Какво би трябвало да знаят бъдещите майки?
Има хиляди фамилии, в които котки и бременни дами живеят един до друг без никакъв риск за здравето на майката и бебето. Но въпреки всичко им...
Прочети повече
Доверие

Щом извършва всяка ваша команда и предпочитание без да упорства, то значи за нея сте извънредно значими и тя доста държи на вас. Дойдат ли посетители и вие й наредите да отиде в другата стая, а тя го извърши незабавно, значи животното ви почита.



Защита

Котките, също и като кучетата, могат да ви ревнуват от други хора, които показват обвързаност към вас и милувки. Тя ще стартира да мяука и даже да се намеси, с цел да застане тя на негово място. А в случай че някой ви увеличи звук и тя също се намеси или даже реши да " нападна ", значи тя доста държи на вас. Те имат доста мощно развито възприятие на вътрешен глас, изключително в случай че някой желае да ви навреди и усеща доста преди нещата да се случат, като ще се опита по всевъзможните ѝ котешки способи да предотврати това.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР