Починалият е съсед на издирвания Стоян Зайков. Те са били

...
Починалият е съсед на издирвания Стоян Зайков. Те са били
Коментари Харесай

От последните минути! МВР с извънредни разкрития за убийствата в Костенец

Починалият е комшия на търсения Стоян Зайков. Те са били и трети братовчеди. Това стана ясно по време на ексклузивен брифинг на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов и шефът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов.

"Това, което знаем сигурно е, че убийството е осъществено с огнестрелно оръжие. на този стадий няма някакъв директен спор. Просто са били като съседи на здравей здрасти.
Конкретика за настъпване на гибелта ще имаме по-късно през днешния ден, откакто патолозите си свършат работата. На този стадий не се знае дали Зайков е обвързван с закононарушението. Не се изключва опцията търсеният да има две оръжия.

Припомняме, че 43-годишният мъж Стоян Зайков е обвинен за убийството на някогашната си другарка - 38-годишната Милена Шишкова, от която има наследник. Тялото на Милена Шишкова бе намерено предишния петък към 8.30 ч. на метри от вкъщи й в Костенец. Милена е била убита в главата с малокалибрен револвер. Вчера бе намерено тялото и на третия братовчед на търсения Валентин Петров. По-късно от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че той също е погубен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР