Починалите при епидемията от коронавируса в Испания се увеличиха на

...
Починалите при епидемията от коронавируса в Испания се увеличиха на
Коментари Харесай

Жертвите на коронавируса в Испания станаха 1720

Починалите при епидемията от ковид в Испания се усилиха на 1720, откакто през вчерашния ден бяха 1326, предадоха Ройтерс и ТАСС, базирайки се на здравното министерство и на медии.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1880
Броят на инфектираните в страната доближи 28 572, при 24 926 през вчерашния ден, като най-вече са болни в столицата Мадрид - 9702-ма.

Оздравелите досега са 2575, добави министерството, предава Българска телеграфна агенция.

Починалите от ковид във Англия станаха 240. Данни за инфектираните в страната към днешна дата ще бъдат оповестени по-късно. Вчера доказаните случаи в кралството бяха общо 5018.

Заразените с ковид през последното денонощие в Белгия са станали с 586 повече и през днешния ден са общо 3401. Починали са още осем души, с което смъртните случаи са към този момент 75.

Днес белгийският министър на опазването на здравето Маги де Блок съобщи, че рецесията може да продължи към 8 седмици. На 14 март в страната беше въведена национална карантина, която ще работи до 5 април. Затворени са образователните заведения, културни и публични институции. Учениците и студентите се образоват отдалечено, неразрешени са всеобщи обществени и частни прояви и събирания. Намалено е работното време на институциите, а на работодателите е предложено чиновниците им да работят от къщи.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1880  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР