Починала е д-р Нина Найденова. Уважаваната лекарка повече от месец

...
Починала е д-р Нина Найденова. Уважаваната лекарка повече от месец
Коментари Харесай

От COVID-19 си отиде д-р Нина Найденова

Починала е доктор Нина Найденова. Уважаваната лекарка повече от месец бе на апаратно дишане в болница поради срещата си с COVID-19. На 20 ноември тя прикани в обществената мрежа фейсбук всички нейни близки, другари и познати да се молят за нея, защото положението ѝ не било положително. На 9 декември обаче докторката издъхнала.

" Приятели, благодаря ви за загрижеността, само че ви апелирам... Не ми пишете, не мога да приказвам, нито да пиша. На болнично лекуване съм с тежък Ковид. Всичко това ме изтощава доста. Не ми е добре. На непрекъснат приток на О2 съм на оптимални литри. Разчитам да ме разберете. МОЛЕТЕ съдебна експертиза ЗА МЕН, Само от това нуждая се ".

След новината за нейната кончина фейсбук профилът ѝ бе залят със стотици жалейки. Тя бе брачна половинка на, някогашен министър на защитата.

Д-р Найденова и някогашният ѝ мъж Ангел имат щерка Деси, която пък през август 2016-а ги подари с внучета близнаци, които носят имената Адриан и Кристиан. Малчуганите постоянно гостуваха в дома на обичаната си баба Нина, която постоянно показваше, че ги глези с домашни вкусотии.

 

 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР