Почина шофьорът на падналия автовоз край пътен възел Даскалово. Все

...
Почина шофьорът на падналия автовоз край пътен възел Даскалово. Все
Коментари Харесай

Продължава изтеглянето на падналия автовоз край пътен възел "Даскалово"

Почина водачът на падналия автовоз край пътен възел " Даскалово ". Все още продължава изтеглянето на тежкотоварния камион. Движението се реализира в една лента.

Акцията по изтеглянето на автовоза към момента продължава. Машината е паднала от височина над 10 метра, а шофьорската кабина е смачкана от неразбираемост. Най-малко 2 часа избавителните екипи са се опитвали да освободят водача. За страдание по-късно той е умрял в болничното заведение.

От " Пътна полиция " обявиха, че пробите му за алкохол и опиати са негативни. Имал е много дълъг стаж зад кормилото и до момента не е имал съществени прегрешения на пътя. При навлизането в пътния възел камионът е пробил мантинелата и паднал от моста. Проверяват се разнообразни версии за повода за случая - като техническа нередовност или шофьорска неточност.

" Незабавно все още на идване на " Пътна полиция " на местопроизшествието са подхванати дейности по обезопасяване, по оглед и така нататък, като не е открит разлив на гориво-смазочни материали. Категорично. Няма. Пътното платно е чисто. Тепърва ще има механически експертизи, автотехнически и по този начин. - Спирачен път имал ли е? - Няма. Версиите са доста, не би трябвало да навлизаме в елементи, няма да е честно към фамилията, нито към институции, притежател на пътя, пътна и по този начин нататък. Имаме механически неизправности, държание на лидера и доста други фактори ", съобщи Александър Ангелов, " Пътна полиция " - ОД на МВР-Перник.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР