Почина руският заместник -министър на науката и висшето образование Пьотър

...
Почина руският заместник -министър на науката и висшето образование Пьотър
Коментари Харесай

Руски зам.-министър, критик на войната в Украйна, издъхна внезапно

Почина съветският заместител -министър на науката и висшето обучение Пьотър Кучеренко, заяви американското издание " Дейли бийст ". За Кучеренко е известно, че е един от критиците на войната в Украйна. " Станало му е неприятно в самолета, до момента в който е пътувал в събота със свои сътрудници на връщане от командировка в Куба. Заради утежняването на здравословното положение на пасажера самолетът е бил заставен да кацне изключително в Южна Русия, в курорта Минерални води. На борда се е качил медицински екип, само че макар напъните на лекарите, индивидът си е отишъл от този свят ", показва и съветското издание РБК.
 
" Смъртта на Кучеренко бе оповестена с некролог на уеб страницата на просветното ведомство. Все още обаче няма публично оповестена причина за кончината му. Официозният ефирен канал " Звезда ", цитирайки близки на починалия разгласи, че зам.-министърът е умрял в резултат на масиран инфаркт. Очаква се резултатите от аутопсията да излязат в сряда ", прибавя изданието
 
. Емигриралият от Русия публицист Роман Супер разказва Кучеренко като добър и остарял другар. " Видяхме се броени дни, откакто Русия атакува Украйна. " Това е нацистка война, бягай! ", сподели ми той ", споделя Супер пред изданието. По думите на журналиста Кучеренко е гълтал успокояващи и антидепресанти с шепи. " Самолечението обаче не му оказа помощ ", споделя още Супер. Припомняме, че през последните 2 година доста критици на Путин си отидоха от този свят. Някои сами сложиха завършек на живота си, други починаха ненадейно.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР