Почина икономистът Владимир Каролев след близо шест месеца, прекарани в

...
Почина икономистът Владимир Каролев след близо шест месеца, прекарани в
Коментари Харесай

Андрей през сълзи разказа за приятелството си с Владимир Каролев

 Почина икономистът Владимир Каролев след близо шест месеца, прекарани в кома след случая в Пирин. Андрей Арнаудов бе негов другар и описа в " Тази заран " повече за това какъв човек бе той.

Като общество сме привикнали да не приказваме хубави неща за сполучливите и за известните хора, до момента в който са живи. Всичко, което ще кажа за него, съм го мислел и на 8 май, преди да се случи случаят в планината, сподели той.

Двамата се срещат преди 20 години в зората на предаването " Сблъсък ", където водещ бе Андрей Арнаудов. Тогава Владимир Каролев влиза в студиото със сноуборд. Той е извънредно ексцентричен човек и по тази причина в никакъв случай не се трансформира в политик. Сигурно е можел да заема доста по-високи позиции, само че в никакъв случай не го е правел, тъй като не влизаше в шаблони, сподели Арнаудов.

Казват, че бил спорен тъкмо поради тази типична неотстъпчивост, поради този опит да не се движих натам, накъдето духа вятърът, да си антиконформист, да не влизаш в шаблони. Не може всички да сме меню от закусвалня  някои са научнопопулярна книга, трети са дълъг разказ. Когато не влизаш в образец, те назовават спорен. Може би е сложен за схващане, само че не беше спорен. Всички знаят, че беше доста свободомислещ и несклоняем, сподели още Андрей Арнаудов.

Определя го като извънредно добър човек, който е помагал на всеки, който има потребност от помощ. Човек, който до последния си мирис се е учел.

" Не държеше на материалното. Не го интересуваше каква кола кара, в какъв хотел ще спи, по какъв начин ще лети. Единственото, на което държеше да е в действителност качествено и скъпо, беше неговата екипировка за зимни спортове. Не държеше да го харесват, а защитаваше тезите си ", описа Андрей.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР