Почина архитектът, създал новия център на Смолян - арх. Христо

...
Почина архитектът, създал новия център на Смолян - арх. Христо
Коментари Харесай

Почина архитектът, създал новия център на Смолян

Почина архитектът, основал новия център на Смолян - арх. Христо Узунов, оповестява в профила си кметът на общината Николай Мелемов.

" С огромна болежка посрещнахме вестта за кончината на арх. Христо Узунов - един незабравим човек, кардинален, виновен и отстояващ своите позиции. Неговото име остава вечно обвързвано с построяването на Новия център на гр. Смолян – от концепцията и осъществяването на всички административни процедури, до формалното му разкриване и посрещане в града ни на Дипломатическия корпус на република България.
Конкурс за шеф, вложил в здравословни и безвредни условия на труд, разгласи регионалният на Смолян
Процедура по номинация за годишни награди за шеф, вложил в здравословни и безвредни условия на труд разгласи регионалният управи...
Прочети повече
Арх. Христо Узунов ще остане в историята на архитектурата като най-дългогодишния в страната Главен проектант на Община Смолян, който в продължение на 20 години дефинира образа на града.

Ще го помним с почитание и признателност като стойностен човек и добър експерт. Поднасям моите най-искрени съболезнования на фамилията и родствениците на арх.Христо Узунов. ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ! " - написа градоначалникът в жалейката.

 

Още от СМОЛЯН:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР