Побой над роднина и едно изпратено послание? Какво е да

...
Побой над роднина и едно изпратено послание? Какво е да
Коментари Харесай

Първият шеф на КПКОНПИ ходи денонощно с пистолет, нищо че е на 85 г.

Побой над родственик и едно изпратено обръщение? Какво е да отнемаш нелегално добито имущество в България? Защо първият ръководител на КПКОНПИ Стоян Кушлев не се разделя с револвера си и на 85 години, споделя той самият пред Народоосвободителна въстаническа армия.

„ Никога не знам какво иска ми се случи. Аз съм засегнал доста хора. Само над 300 млн. лева е отнетото имущество. Наложените наказания и запори над имущества са над 1 милиарда лв..  Аз съм предизвестен от хора в службите да излизам постоянно единствено въоръжен ”, съобщи първият ръководител на КПКОНПИ Стоян Кушлев.

Кушлев споделя, че за първи път е чул името на Мартин Божанов в края на 2005 година „ Когато започнахме да образуваме първите каузи за лишаване на имущество на основата на изпратените ни влезнали в действие присъди от всички съдилища в страната ”, уточни той.

„ Помня, че имаше с него имаше една стара жена на 75 година, която беше сключила мним брак с негов водач. Тя притежаваше доста имущество. След известно време тя умря и той се разпореждаше с нейното имущество. Никой от наследниците, нищо не получи ”, споделя някогашният ръководител, като акцентира, че единствено наследството е било 2 млн. лева

Член на фамилията на Кушлев е бил водач и персонална защита на Гриша Ганчев. „ Той ми беше много непосредствен и те го знаеха. Идват при него с прекрасен джип, викат го и стартират да го малтретират. Наричали го, блъскали го, ритали го. Накрая му споделили: „ Да кажеш на Кушлев да спре да се занимава с нашите проблеми, другояче неприятно го чака ”, прецизира той.  

Междувременно Софийският градски съд излезе с опровергаване, че комисията „ Кушлев “ в никакъв случай не е внасяла искане за лишаване на имущество на Мартин Божанов-Нотариуса, а единствено претенции за запори, които по-късно са анулирани.

На следващ въпрос Стоян Кушлев сподели, че комисията е водила произвеждане против Божанов, като посочи, че без единодушието ѝ е неприемливо да се подвига запор, а съдът няма право да слага периоди на комисията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР