Победителят в Гран При на Австралия - Карлос Сайнц, все

...
Победителят в Гран При на Австралия - Карлос Сайнц, все
Коментари Харесай

Ауди се нареди на опашката за Сайнц, даде му краен срок да реши

Победителят в Гран При на Австралия - Карлос Сайнц, към момента не се е договорил за това кой тим ще укрепи през идващия сезон във Формула 1, само че пък ползата към него става все по-сериозен. Според списание Auto motor und sport, испанецът има упоритост да се бори за място в Ред Бул, Мерцедес и Астън Мартин, като упоритости за първите два отбора има и Фернандо Алонсо, който в този момент е огромната звезда на Астън Мартин.

Смята се, че в Ред Бул се склонни да предпочетат Алонсо, в случай че Макс Верстапен реши да премине в Мерцедес. Също по този начин се появи информация, че борбата на Алонсо с Джордж Ръсел в Мелбърн, довела до злополуката на британеца в последната обиколка, не е допаднала изключително на шефовете на Мерцедес, само че това най-вероятно са просто спекулации.

На сцената обаче най-сетне излиза Ауди, като немската автомобилна марка ще има личен фабричен отбор във Формула 1 от 2026-а година – днешният Заубер. Германците не крият интереса си към Сайнц, само че също по този начин нямат и желание да го чакат постоянно. Според информациите, срокът, в който Сайнц би трябвало да отговори на Ауди е средата на април.

В същото време се счита, че другият водач на Ауди ще бъде Нико Хюлкенберг от Хаас, с който към този момент даже са постигнали сделка.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР