Победителят в българският формат на престижния конкурс за мъже модели

...
Победителят в българският формат на престижния конкурс за мъже модели
Коментари Харесай

Георги Вълков представя страната ни на Manhunt international 2017 в Банкок, Тайаланд

Победителят в българският формат на влиятелния конкурс за мъже модели Menhunt 2017 с лицензиант Ирина Папазова отпътува за далечната страна на усмивките Тайланд, осведомят от ПРофайл.

От 20-28 ноември Георги Вълков ще показа страната ни измежду модели от над 80 страни.

Собственик и лицензиант на международната фешън конкуренция за мъже модели е Алекс Лиу от Сингапур.

В продължение на една година Вълков се приготвя за интернационалната сцена и има упоритостите да популяризира името на красива България и реализира резултатите на Мариан Кюрпанов и Али Алиев,които в историята на състезанието се подредиха в влиятелната ранглиста топ 10.

Даниел Георгиев през 2012 показа стараната ни на същата тази сцена Royal Grand Theater в Банкок и стана лице на топдизайнерите Дойче и Габана в Милано.
Георги Вълков е родом от град Средец. За стилния подиум го открива екипът на Атанас Лазаров през 2016 та за формата " Мистър България " в EFE Marinela.

Преди броени дни Георги застана зад фотообектива на стилния фотограф Пейо Пеев, зад чийта креативност са заставали имена като Радост Тодорова Мис Вселена България, Роси Кирилова, Ice Cream, Колумбиеца, Георги Милков публицист 24 часа, Ася Капчикова, Ивайло Колев (изпълнител и победител в " Бургас и морето " ), Михаил Белчев (певец и текстописец), Петя Алекса (певица), Александра Богданска, Александър Кадиев (тв водещ), Ева Георгиева, Насо и Алфредо Торес.

По време на фотосите Вълков замръзва от студената вода,която изливат на снимачната площадка върху тялото му с цел да осъществят горещи и предизвикателни фрагменти на неудържим и секси модел.



" Голямо количество вода изразходвахме, до момента в който се получат подобаващите и верни фрагменти. Голям мраз беше " напомня си и споделя пред медиите Менхънт България Георги Вълков и споделя още: " Но една от основните ми цели е обвързвана със международния фешън подиум. Искам хората да се въодушевяват като ме гледат на подиума и да давам добър и позитивен образец за здравословен и верен метод на живот. Това сега ми е главната цел и мощно се надявам да я осъществя. " добавя Георги Вълков.

За подготвителния режим зад тила му стои и се грижи фитнес иснтруктура Мартин Маринов, на който напълно се доверява и към този момент имаме много положителни резултати.

Подготвя се със прецизен хранителен режим и двуразови тренировки всеки ден.

Сутринта кардио подготовка, вечерта подготовка за обособените мускулни групи.

За дрешника на достойния ни български представител пък ще се погрижат дизайнерката Мариета Славчева, Виолета Донкова и Петя Димитрова - Carducci, допълват още от ПРофайл.

Да пожелаем триумф!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР