Победителят от петия сезон на Игри на волята“ Иван Рълев

...
Победителят от петия сезон на Игри на волята“ Иван Рълев
Коментари Харесай

Страшен инцидент претърпя Иван Рълев от „Игри на волята“ СНИМКА

Победителят от петия сезон на „ Игри на волята “ Иван Рълев претърпя заплашителен случай до момента в който кара ски на Банско. 

Любимецът на феновете сподели, че е със счупена ръка. Кадърът уплаши негови близки и другари, до момента в който други откриха случая като отмъщение за играта му в предаването.

Зимната отмора на Рълев приключи по-рано от плануваното и то с ужасяващ случай, поради който дълго време ще бъде отвън строя и това ще му попречи даже на работата. Той се оказа много рисков скиор, само че неприятни неща се случват и на най-хубавите.

„ Гладиатор без рана не може “, „ Бързо възобновяване,че няма кой да свърши твоята работа. Ти си мощен “, „ Споко.. и по тежки неща се претърпяват.. дребния демон е бил “, гласят част от мненията.

Но има и такива, които се радват на неговото злощастие и декларират, че това е отмъщение за ранното и непочтено отпадане от „ Игри на волята “ на играчи като Крум, Калоян и Цвети, които Иван Рълев в профил и потвърди, че заслужава първото място. Но почитатели на останалите участници, а евентуално и родственици, доста грозно потриват ръце и се радват на случилото му се./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР