Победителката в Гласът на България Петя Панева омагьоса посетителите на

...
Победителката в Гласът на България Петя Панева омагьоса посетителите на
Коментари Харесай

Неземна красота омагьоса събора в Жеравна

Победителката в " Гласът на България " Петя Панева омагьоса посетителите на Фестивала на фолклорната носия с красива визия и още по-красива ария. 

Чаровната брюнетка прибра косите си под косичник с дребни пендари. А страстите си от мощното преживяване на фестивала съумя да събере в едно изречение: 

" Хиляди българи в носии. Хора̀, от които земята се тресе… като едно време... същинското време! Велико е… "  - написа тя в поста си в обществените мрежи. 

“Направихме я с доста въодушевление и обич за всички вас, с цел да ви радостни и да си я пеете и танцувате с хорото към нея " - показа тя. 

Петя Панева от тима на Галена беше огромният победител в осмия сезон на " Гласът на България ". Тя завоюва феновете с осъществяванията си на национални песни, както и с достоверните фолклорни визии, които показваше в ефир, припомня  LadyZone.

Първи независим концерт-спектакъл е новото, което следва на Петя. " Звън и накит " е огромен план, който ще се състои на 23 декември в Зала 1 на НДК.

Петя Панева завоюва сърцата на публиката и купата " Гласът на България ", само че най-специалното сърце, което покори, беше това на нейния Митко. Черешката на красивата им сватбена гала бяха белите гълъби, които двамата пуснаха на независимост.  

Решението да падне на колене пред своята обичана Митко взима непринудено - на 24 декември пред камината.

Сватбата оправдава всички упования на Петя, която като всяко момиче си мечтае за вълшебно тържество с принца на живота си.

Най-ценният подарък, който булката получава, са пафти, подарени от родителите й.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР