Победителката от петия сезон на Мастършеф - Радка, знае и

...
Победителката от петия сезон на Мастършеф - Радка, знае и
Коментари Харесай

Победителката от Мастършеф разказа за тежкото си минало

Победителката от петия сезон на " Мастършеф " - Радка, знае и 2, и 200. Топ готвачката Радка Булман към този момент разгласи, че с огромната премия от 100 000 лв. ще отвори личен ресторант. 37-годишната победителка още не е решила дали ще е в България, или в Австрия, където се е открила преди 14 години.

Едва 18-годишна, Радка родила сина си. Животът ѝ в родината обаче бил трагичен и дружно със брачна половинка ѝ взели решението да потърсят щастието си при неговата вуйна в Австрия. Скоро след заминаването си обаче те се разделили и Радка останала сама със сина си. За да може да оцелява, ѝ се наложило да работи каквото ѝ падне.

" Емигрантските години бяха сложни, криехме се от полицията, тъй като нямахме визи. Това ме принуди да шетам тоалетните на австрийците. Смених 4 работи в продължение на 3 години. След това получих виза и постъпих във компания, а в този момент съм касиер. За 6 месеца сама научих немския език, с цел да мога да се оправям. Не ме питайте по какъв начин се оправях. Докато бях на работа, оставях сина ми при една съседка - сръбкиня, която имаше две деца. По едно време пристигна да ми оказва помощ майка ми, само че тя умря ", споделя Радка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР