Победителите ще бъдат отличени в Лисабон сред водещи представители на

...
Победителите ще бъдат отличени в Лисабон сред водещи представители на
Коментари Харесай

”Живот за птиците” с номинация за престижни европейски награди за комуникация

Победителите ще бъдат отличени в Лисабон измежду водещи представители на връзките с обществеността и маркетинга
Проектът „ Живот за птиците “, изпълняван от ЧЕЗ Разпределение България в партньорство с Българско сдружение за отбрана на птиците /БДЗП/, е измежду номинираните на влиятелните награди за най-хубавите планове в областта на връзките с обществеността и маркетинговите връзки в Европа European Excellence Awards 2019, категория „ Енергетика “.

“Живот за птиците “ е план за отбрана на птиците от до момента им с електроразпределителната мрежа, придружен от огромна осведомителна акция, според авансово направена тактика. От старта на плана при започване на 2018 година досега са проведени 5 медийни събития в разнообразни райони на България, създадени са два осведомителни кино лентата, над 120 изявления и 12 изявленията. В рамките на популяризирането, след извършен конкурс за рисунки, са изрисувани 7 електроразпределителни касети в Перник и Враца, направени са голям брой рекламни материали, поддържа се и уеб страница на плана.

Победителите в състезанието Excellence Awards 2019 ще бъдат отличени в Лисабон на 28-29 ноември измежду водещи представители на европейските маркетингови връзки и връзките с обществеността.

„ Живот за птиците “ е с публично название „ Опазване на застрашени типове птици посредством обезопасяване на рискови за тях въздушни електропроводи в предпазени зони от Натура 2000 в Западна България “, LIFE16NAT/BG000612 и е с бюджет от 2,65 млн. евро, съфинансирани от стратегия LIFE на Европейския съюз.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР