Победител в първия епизод на сезон 12 на Като две

...
Победител в първия епизод на сезон 12 на Като две
Коментари Харесай

Владимир Зомбори като Джъстин Тимбърлейк е победител в първия лайв на Капките

Победител в първия епизод на сезон 12 на " Като две капки вода " стана артистът Владимир Зомбори в облика на Джъстин Тимбърлейк.

Младата театрална вяра самичък избра да влезе в облика на американския поп и темп енд блус реализатор, който има извоювани 10 влиятелни награди „ Грами “. За песента “SexyBack ”, която Зомбори показа, Тимбърлейк печели премията “Грами ” за “Най-добра денс ария ” през 2007 година

Владимир Зомбори е прочут на феновете от кино заглавия като “Воевода ”, “Миграцията на паламуда ”, “В сърцето на машината ”, " Игра на доверие ".

" Много ми харесва Джъстин Тимбърлейк и ми се желае да го подражавам ”, призна Зомбори преди да се качи за пръв път на сцената на имитаторското шоу.



“Това, което видях е покъртително в позитивния смисъл. Задавах си въпроса от къде имаш тази кондиция, с цел да пееш и танцуваш. Абсолютно разцепи довечера ”, безапелационен бе Любо Киров, който е част от журито.

Ласкави оценки Владимир Зомбори получи и от другите членове на журито като Хилда Казасян, Веселин Маринов и Фънки, както и от феновете, от другите участници в шоуто и от менторите - Етиен Леви, Владимир Михайлов и Алекс Енева.

Общо осем участници ще се борят този сезон за купата най-хубав подражател в " Като две капки вода ". Това са Иво Аръков, Християна Лоизу, Владимир Зомбори, попфолк певицата Мария, Наско от Б.Т.Р., Елена Атанасова, Джулиана Гани и Панайот Панайотов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР