Победите над Сити и Тотнъм, при отсъстващи някои титуляри, са

...
Победите над Сити и Тотнъм, при отсъстващи някои титуляри, са
Коментари Харесай

Солскяер: Резултатите ни напоследък са доказателство за качествата на този отбор

Победите над Сити и Тотнъм, при отсъстващи някои титуляри, са знак за стъпка в вярната посока от страна на Манчестър Юнайтед, съобщи мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер.
" Преминахме през доста сложен интервал, в който получихме травми и формата на тима не бе приемлива. Резултатите са чисто доказателство за качествата на тима ни, само че пък ние постоянно сме вярвали в това, което можем да вършим на терена. Виждам по какъв начин упражняват момчетата всеки ден и съм добре осведомен с отношението им към този развой, тъй че не съм бил обезпокоен в нито един миг. " Разбира се, за титли е нужно и неизменност. Този млад тим би трябвало да се научи по какъв начин да печели даже в моментите, когато не се намира в най-хубавото си положение. Не всеки ден се чувстваш в съвършено положение за игра. Това обаче е нещо, което се учи с времето. Мисля, че постоянството ще се появи при нас в границите на идващите две години, а за какво не и до края на сезона ", съобщи Солскяер. Един от огромните отсъстващи през последните седмици е френският полузащитник Пол Погба.
" Нека първо се възвърне изцяло и влезе във форма, пък тогава ще мислим по какъв начин да го върнем на терена. Със сигурност обаче той ще играе постоянно. Пол е един от най-хубавите футболисти в света и аз се веселя, че той скоро ще играе още веднъж ", добави Солскяер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР