Победихме ги с измамите им, машините им, вълшебните им флашки.

...
Победихме ги с измамите им, машините им, вълшебните им флашки.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Радев е най-големият ми опонент, ПП са аматьори  

Победихме ги с измамите им, машините им, вълшебните им флашки. Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, ще гласуваме ветото. Това увери водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова ТВ.


Бившият министър председател се включи в студиото на малкия екран по телефона, с цел да разяснява изказванията на депутата от Политическа партия Радостин Василев, че той и президентът Радев си координират дейностите.
Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Василев приказва и ви каже " добър ден ", може да си пуснете лампата. Твърдя, че в случай че има жив човек, най-малко две години обратно, да каже по кое време и къде сме се виждали. Аз по телефона не съм се чувал с него, настоя Борисов.

Радев е най-големият ми конкурент. " Промяната " са дилетанти, продължи той. Според него Политическа партия се пробват да прикриват " аферите си в ББР, " Джемкорп ", с газа ".

Вчера ви споделих, че единствено закононарушението да не резервират газ е такава спекулация, която ни коства по 200-300 хиляди дневно, сподели Борисов.

Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев излезе и се отхвърли от тях, в този момент Радев, предходната година Слави Трифонов, а преди две седмици и Корнелия Нинова ги назова дилетанти, сподели Борисов.

А запитан какво значи, че служебното държавно управление връща фрагменти на ГЕРБ във властта, сподели: " Аз не знам кадър на ГЕРБ да е върнат някъде в ръководството. 700 хиляди гласоподаваха за ГЕРБ, те би трябвало да работят някъде в страната. Георги Темелков? Имаше подобен, само че той е толкоз в 20-ото равнище в ръководството на ГЕРБ ", сподели Борисов.

dnes. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР