победи изпадналия с 3:0 и се придвижи в горната половина

...
победи изпадналия с 3:0 и се придвижи в горната половина
Коментари Харесай

Лестър нямаше проблеми с деморализирания Норич

победи изпадналия с 3:0 и се придвижи в горната половина на таблицата на, изпреварвайки цели 4 тима -,, и. " Лисиците " вкараха всички голове след почивката, като два от тях бяха дело на, а един добави.

Брендън Роджърс предприе пет промени в стартовите 11 спрямо домакинската загуба от. се появи на левия фланг на отбраната, в средата на терена се завърна, а в предни позиции започнаха, и.

В предходния си мач беше победен с 0:4 от и през днешния ден мениджърът Дийн Смит направи рокади във всички линии, а късмет от първата минута получи 19-годишният Тони Спринджет, за който това беше дебют като титуляр в.

В 11-ата минута вратарят на " канарчетата " направи впечатляващо двойно избавяне. Той мазета мощен удар на, а по-късно с една ръка отрази и изстрела при добавката на. отговори с добра опция за младока Спринджет, само че излезе в точния момент и осуети заплахата. В 16-ата минута Шмайхел още веднъж трябваше да се намесва, този път след шут на Димитрис Янулис.

с беше доста деятелен по десния фланг за гостите, а не успяваше да се оправи с пробивите му. Малко преди почивката падна в наказателното поле, само че реферът подмина претенциите му за дузпа. Буквално в последните секунди на полувремето се оказа на отлична позиция и стреля, само че топката срещна гредата.

На почивката отстъпи мястото си на Нампали, а подвигна оборотите. В 54-ата минута Харви центрира към, а неговият удар рикошира в крайници на и нямаше какво да стори. " Лисиците " заиграха с въодушевление и в 62-ата минута нов пас на стигна до Джейми, който повиши на 2:0.

нямаше съпротивителни сили, а промените на Дийн Смит не помогнаха. В 70-ата минута реши всичко с удар от границата на наказателното поле, откакто преди този момент мазета центриране на Дюсбъри-Хол.

До края не се случи нищо забавно и домакините се изкачиха на 10-о място в класирането, а техният противник е финален и по едно и също време с най-слаба отбрана и най-слабо нахлуване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР