Победеният с брутален нокаут Кубрат Пулев се завърна в България

...
Победеният с брутален нокаут Кубрат Пулев се завърна в България
Коментари Харесай

Кобрата кацна в София и изригна: Всички видяхте колко уплашен беше Антъни Джошуа

Победеният с жесток нокаут Кубрат Пулев се завърна в България след опита да смъкна коланите в сбирката на Антъни Джошуа. Кобрата и отборът му кацнаха на Летище „ София ”, където бяха посрещнати от двама гайдари и десетки почитатели, скандиращи гръмогласно.

Самият боксьор призна, че е сюрпризиран от топлото посрещане.

„ Не чаках такова посрещане. Все отново това е загуба. Естествено е значимо, мач за международната купа, има интерес, само че не чаках такава страст. Яд ме е,че е не победих. Нарочно ме питате, с цел да ме дразните. Като споделих, желаех да победя поради народа и хората, това е в действителност правилно. Може би подготовката не беше на равнище. Няма да разясня, няма да се извинявам. Имаме една доста хубава българска сентенция – „ Тарикат мъж не писка ”. Няма да се извинявам, одобрявам минусите за мен. Загубата си е моя. Това един спорт. Ако бях подобре квалифициран, можех да победя. Видяхте какъв брой го беше боязън от мен, на конференцията, на самия мач, имаше съществени терзания. Много ги беше боязън за самата игра, за самия бокс. Ръкавиците са дребни, опасяваха се от удара, опасяваха се от Кубрат Пулев. Имаше недостатъци, както и аз, по този начин и той, както всеки състезател. Каквото съм могъл в този миг съм го направил. В България експерти на бокс, на футбол и на всевъзможни тематики, има доста ”, разяснява Пулев.

Ето какво сподели още Кобрата :

" Казах, че няма да се извинявам. Нека да си отпочинем, дано да хапна нещо, щото съм доста гладен. Една добра риба да вземем за пример. Чисто боксово, в случай че имаше вид да ми даде реванш, щеше да бъде доста забавно. Но надали ще стане това нещо. В близко бъдеще не мисля да се отхвърлям. Аз съм подобен човек, че до момента в който шавам, постоянно се надявам.

Поведението ми беше неповторимо, супер. Видяхте, той е международен първенец. Отидох в неговия дом, при неговите хора, нямаше българи. Може би чухте какви думи употребява. Много се чудя на хората, какво би трябвало да споделям. Съжалявам, че нашата нация не е толкоз боксова. Това са напълно естествени неща за бокса. Това го споделят хора, които не схващат. Не съм споделил нито една неприятна дума. Нито съм го докосвал. Той непрекъснато използваше думата pussy. Нека приемем, че аз съм отговорен. Обичам да съм отговорен, кефи ме.  

Няма да се извинявам, да се окайвам. Имаше доста психоатаки, няма да влизам в елементи. Не бих споделил психоатака, просто ме потискаха.

Навряха ме в една съблекаланя, която бе единствено два сантиметра по-висока от мен, по какъв начин да загрея в такава съблекланя?. Тук въздуха е различен. Точно това си говорихме с моя тим. Милиарди да ми дават, там няма да отида да пребивавам.

За мен това си беше една фантазия. Всичко е допустимо, не съм човек, който може да каже, че нещо не е допустимо. Ще поживеем и ще забележим какво следва.

Когато става дума за финансови средства и международни трофеи, всичко е допустимо. Научих и хубави неща за себе си и малко не по-хубави. Всичко, което съм споделил заставам зад думите и дейностите си и не се срамя за нищо. Не искам да се извинявам. Каквото можахме направихме – взехме решение да отида и да играем. Щеше да ме бъде доста гняв, в случай че мачът се беше отсрочил.

Със сигурност направихме големи усещане там, на хората, които се интересуват от бокс, на тия които харесват хокей, несъмнено не сме. Моят дух е доста над тези неща. Моя дух не може да го пречупи никой.

Благодаря на всички хора, които ми писаха и желаеха тази купа

Обичам ги от сърце и душа. Има неповторими хора в България и единствено те могат да теглят страната напред ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР