Победата на с 4:1 над в изминалия кръг на та

...
Победата на с 4:1 над в изминалия кръг на та
Коментари Харесай

Байерн се измъкна сух от гафа с 12-те играчи на терена

Победата на с 4:1 над в миналия кръг на та остава в действие. По-рано през днешния ден Спортният съд към Германския футболен съюз отхвърли жалбата на противника за отменяне на резултата и преиграване на срещата. Както е известно, за интервал от към 15-20 секунди първенците се оказаха с 12 души на терена. По време на този интервал не се случи нищо значително, само че от въпреки всичко подадоха тъжба за нарушение на разпоредбите.

Съдия Стефан Оберхолц изясни, че Байерн не може да носи виновност за случилото се, тъй като става дума за неточност на съдиите, а и интервалът на числено преимущество е незначителен. “Самите клубове са виновни за това кой влиза и кой излиза, само че само на реферите е обвързване да организират процеса на промяна на един футболист с различен ”, изясни Оберхолц.

От Фрайбург одобриха решението и оповестиха, че няма да апелират.
 Байерн
Гафът стана факт при 3:1 за. Тогава и Корентен трябваше да бъдат сменени от и, само че се стигна до комплициране и не напусна. Така заигра с 12 души, което бързо беше открито. Последва прекъсване на играта за няколко минути, лутане и размисъл от рефера какво да прави при такава обстановка, само че в последна сметка не последва никаква глоба за нарушилия разпоредбите отбор, а играта беше възобновена с към този момент отвън игрището. После се разбра, че грешката е тръгнала от човек от щаба на баварците, отговарящ за промените. Тя е подала към четвъртия съдия остарелия номер на - №29, с който той играеше до предишния сезон. По тази причина нападателят, който към този момент носи №11, не тръгнал да излиза, когато видял №29 да свети на таблото.

UPDATE: The DFB has rejected Freiburg's appeal against Bayern Munich's 4-1 win.
— DW Sports (@dw_sports)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР