По всичко личи, че третият годеж се оказа най-успешен за

...
По всичко личи, че третият годеж се оказа най-успешен за
Коментари Харесай

След 3 годежа Русата Златка се омъжи по ц*ц*

По всичко проличава, че третият годеж се оказа най-успешен за плеймейтката Златка Райкова, откакто съумя да стигне и до олтара. Блондинката се венча за 28-годишния Карен Хачатрян в събота (23 септември).

 

Това е първата женитба и за двамата, въпреки булката да има два годежа зад тила си, с които обаче по този начин и не стигна до брак – с Георги Валентинов и с Благой Георгиев – Джизъса.

Единствено Карен направи русата изкусителка своя законна брачна половинка, а тя му се отблагодари с думите: „ Ще те обичам постоянно! “.

 

След тези й думи обаче в обществените мрежи стартираха залагания какъв брой дълго ще трае това „ постоянно “.

Църковният брак се състоя в столичния храм „ Възвишение на Светия Кръст Господен в кв. „ Лозенец “, след което купонът се придвижи в хотел „ Маринела “, където кичът взе превес. Роклята на пазарджишката изкусителка бе бяла, с голямо деколте и чашки, които й бяха прекомерно дребни. В този си тип Златка влезе и в божия храм.

 

Русата сексбомба се врече във честност на Карен съвсем по цици, само че това не й сътвори каквито и да било терзания. Тя не се трогна да загърне обилната си силиконова гръд най-малко пред свещеника, което провокира лавина от яд в обществените мрежи. Нещо повече – тя неведнъж препоти попа, който ги венчаваше, навирайки силиконките си в лицето му. Те безусловно се тресяха над роклята й, разкривайки такава вулгарна панорама, че присъстващите в храма ги досрамя. Възмутени миряни разясниха, че е срамотия да влезеш по анатомия в Божия храм.

 

И в ресторанта не бе по-различно – напращелият й бюст непрекъснато смъкваше роклята й. На едно от видеата даже се вижда по какъв начин Карен дърпа роклята й, която е напът да се свлече до земята и Златка да лъсне по силикон. И въпреки в по-късните часове да се премени с къса бяла рокля, всички към този момент бяха видели повече от нужното от прелестите й.

Карен пък бе заложил на фрак и мокасини на необут крайник.

 

Гостите на сватбата, измежду които редица известни лица бяха забавлявани от Галена, Ваня и Азис, а водещ бе DJ Дамян. От фрагментите излиза наяве, че все пак младоженците са спазили огромна част от традициите. По-голяма част от питата, която младоженците разчупиха, остана в ръцете на Златка, което значи, че домът им ще е под нейно командване.

 

 

На сватбата участваха и родителите на плеймейтката, които са разведени от дълго време. Въпреки това татко й я води до олтара, а майка й се грижеше за децата на младоженката.

Родителите на Карен обаче не почели венчавката на сина си, защото по никакъв начин не харесвали избора му на жена – не им се нрави нито фактът, че булката е с 10 години по-голяма от сина им, нито пък скандалната й популярност.

 

Халките на младоженците донесе синът на Златка от Благо Джизъса, който обаче също не почете събитието, защото двамата са във омраза, откакто футболистът я заряза, с цел да се хване с два пъти по-младата от нея Полина Спасова, с която също не изкара дълго време.

 

 

Хачатрян не работи и разчита на издръжката на богатата си фамилия, само че не е ясно докога. Не е изключено младоженците да изпаднат в ситуацията на Гущерови, които разчитат на месечна прехрана от Добромир Гущеров, отпускащ пари съгласно потребностите на многодетното семейство.

 

Всъщност за Златка това надалеч не е първият път, в който е нежелана снаха, защото и родителите на Джизъса не я утвърдиха, нито пък майките на предходните й мъже.

 

Галена също не остана по-назад от булката и се появи полугола. След като извърши няколко от шлагерите си, даде микрофона на Азис. Докато Светлана Гущерова било съвсем цяла вечер на вода и си разрешила да пие единствено чаша шампанско за здравето на младоженците, то Християн надалеч не останал удовлетворен от менюто, защото не могъл да се засити и си тръгнал гладен. Наложило се баба Кунка да готви гозби в дребните часове на нощта за обичания си шурей. 

Инфо: Уикенд

Тагове: Златка Райкова Карен Хачатрян сватба плеймейтка Георги Валентинов Благой Георгиев – Джизъса Галена Ваня Азис Светлана Гущерова Християн Гущеров

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР