По всичко личи, че става въпрос за поръчка, не мога

...
По всичко личи, че става въпрос за поръчка, не мога
Коментари Харесай

Асен Йорданов от Биволъ: На два пъти искаха да ме убият

По всичко проличава, че става въпрос за поръчка, не мога да кажа тъкмо от кого, само че става въпрос за хора, които са облечени във власт. Индикациите приказват за това. Първо - тази инспекция е по подправен сигнал. Сигналът, по който Върховна касационна прокуратура работи, не знаем дали е инспекция или досъдебно производство'', Това съобщи издателят на уеб страницата ''Биволъ'' Асен Йорданов в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком във връзка сигнал против него и основния редактор на ''Биволъ'' Атанас Чобанов, в който сигнал се твърди, че двамата са придобили парцели на доста ниски цени.

Йорданов показа пред ТВ Евроком, че му се обадил служител на реда на име Николай Горанов, който незабавно желал да го разпита, поради сигнал на гражданско сдружение''БОЕЦ'' против него и Атанас Чобанов. Йорданов се свързал с гражданското съдружие, като те изцяло отрекли да имат нещо общо с това. От ''БОЕЦ'' даже изразили подготвеност да дават позицията си на проверяващия служител на реда, само че след първичното си единодушие, служителят на реда се отметнал и декларирал на Асен Йорданов, че няма значение какъв е сигналът, дали е подправен или действителен - няма значение. По думите на Йорданов всичко идва от обява на ''Труд''.

''Аз няма от какво да се тормозя. Трябва да се тормозят хората, които са създали тази поръчка против ''Биволъ''. Няма да укривам, интернационален отзив ще има. ''БОЕЦ'' публично ми споделиха, че нямат подобен сигнал против мен и Чобанов. Сигналът е, че ние имаме доста скъпи парцели, които са купени за малко пари'', сподели пред Люба Кулезич Асен Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР