По всичко личи, че фолк певицата Галена е прекратила договорните

...
По всичко личи, че фолк певицата Галена е прекратила договорните
Коментари Харесай

Галена аут от Пайнер, ще спестява 6К на участие комисионна на продуцента

По всичко проличава, че фолк певицата Галена е прекратила договорните си връзки с дългогодишните си продуценти от музикална компания Пайнер.

Макар че към този момент нито една от страните да не е оповестила публично за разлъката посред им, информация в каталога на компанията демонстрира, че гласовитата брюнетка към този момент не попада измежду изпълнителите във компанията.

Припомняме, че в края на предходната година Пайнер зарадваха феновете на фолк музиката у нас с обичайния си годишен календар, в който участваха част от най-големите звезди на компанията. Там обаче място не откри Галена, която е измежду най-търсените певици в сектора. На собствен ред тя отговори със собствен личен календар.

Припомняме, че Галена е част от Пайнер от 2003 година, като през 2021 година се заприказва, че договорът й с компанията е изминал и тя не желае да го възобновява.

На страницата на уеб страницата на Пайнер няма информация и за бъдещи участия на певицата, а тя ги анонсира в профилите си в обществените мрежи.

Източник: dir.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР