По всичко изглежда, че сръбският нападател ще продължи кариерата си

...
По всичко изглежда, че сръбският нападател ще продължи кариерата си
Коментари Харесай

Влахович следва Божигол: Партизан, Фиорентина, Юве... остава Николета!

По всичко наподобява, че сръбският нападател ще продължи кариерата си в италианския гранд Ювентус. Голмайсторът на Фиорентина, който приключи 2021 година с най-вече попадения в Серия А, изпреварвайки даже и Кристиано Роналдо, е на крачка от трансфер в " остарялата госпожа ".
Според трансферното гуру Фабрицио Романо Ювентус ще заплати 75 милиона евро на Фиорентина за Влахович , който е на единствено 21 години, само че към този момент е измежду най-големите звезди в международния футбол. Горе-долу на същата възраст бе и , когато преди 15-на години направи същия трансфер - от Фиорентина в Ювентус.

Подобно на Влахович, Божинов блестеше с екипа на Фиорентина и незабавно притегли вниманието на " бианконерите ". В Ювентус българският нападател по този начин и не съумя да разгърне цялостния си капацитет и последва трансфер в британския Манчестър Сити, който по това време към момента не бе тази мощ, която е през днешния ден.
Влахович и Божинов са били съотборници
Любопитното е, че с изключение на с Фиорентина и , Влахович и Божинов имат допирна точка и посредством сръбския Партизан - клуб, в който Влахович игра в интервала 2016 - 2018 година и за малко бе съотборник с Божинов, който игра за Партизан в интервала 2015 - 2017 година.

Малко преди да се причисли към тима на Партизан Валери Божинов се разделя с плеймейтката Николета Лозанова , която към днешна дата е половинка на вратаря на Левски Николай Михайлов. Тримата и до през днешния ден поддържат положителни другарски връзки.
След новината, че Ювентус взима Влахович журналистът Методи Шуманов се пошегува в профила си в обществената мрежа Туитър, че Влахович върви по стъпките на Божинов и само му остава да вземе за жена - нещо, с което Ники Михайлов едва ли ще е склонен.
Наскоро (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР