По всичко изглежда, че привлеченият под наем през зимния пазар

...
По всичко изглежда, че привлеченият под наем през зимния пазар
Коментари Харесай

Треньорът на Барселона “уби” мечта на Боатенг

По всичко наподобява, че привлеченият чартърен през зимния пазар Кевин-Принс Боатенг няма да успее да осъществя една своя огромна фантазия в Барселона - да вземе присъединяване в дербито против Реал Мадрид и да вкара гол. Нападателят не попадна в групата на Ернесто Валверде за днешното Класико от Ла Лига, без значение че е изцяло здрав. Взетият от Сасуоло футболист не беше на терена и в сряда в борбата за Купата на Испания. Той беше в групата за първата среща от полуфиналите за купата, само че остана на пейката. Така остава единствено един възможен късмет Принца да излезе против “лос меренгес” и това е единствено в случай че двата отбора се паднат един против различен в Шампионската лига.

Наставникът на Барса няма да разчита на Боатенг за четвърти следващ мач, което няма по какъв начин да не тормози футболиста. Определено 31-годишният състезател не е в сметките на Валверде за значимите конфликти и затова надали ще го употребява, в случай че се стигне до Ел Класико в ШЛ.

#ElClásico
@ThomBrowneNY
pic.twitter.com/4jBLL7NUBA
— FC Barcelona (@FCBarcelona) March 2, 2019
От здравите футболисти в листата за срещата на “Бернабеу” не попадна още единствено новият френски бранител Жан-Клер Тодибо.

Мачът в Мадрид стартира в 21:45 часа. Примера дивисион 26 кръг, събота 2 март  Реал Мадрид 21:45предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР