По всичко изглежда, че бъдещето на Килиан Мбапе ще бъде

...
По всичко изглежда, че бъдещето на Килиан Мбапе ще бъде
Коментари Харесай

Барселона стартира офанзива за привличането на Килиан Мбапе

По всичко наподобява, че бъдещето на Килиан Мбапе ще бъде съществена тематика и в месеците до края на сезона. През предишното лято френският национал подписа нов контракт за две години с ПСЖ, само че се счита, че нападателят не е изключително удовлетворен от обстановката си в клуба, заради което може да напусне.

В последно време все по-усилено се спекулира, че връзките сред Мбапе и съотборника му Лионел Меси няма да са същите след Мондиал 2022. Освен това от много време е ясно, че сред френския национал и друга от звездите на " принцовете " Неймар също има търкания.
 Килиан Мбапе е вторият най-бърз спортист в света след Юсеин Болт
Килиан Мбапе е вторият най-бърз спортист в света след Юсеин Болт

Футболистът развива оптималната скорост 38,01 км/ч

От тази обстановка може да се възползва Барселона и да притегли Мбапе през лятото, твърди " Mundo Deportivo ". Информацията гласи, че на " Камп Ноу " са подготвени да влагат доста сериозна сума, с цел да се подсилят с 24-годишния нападател, от който в Реал (Мадрид) наподобява са се отказали.

Килиан Мбапе си е обезпечил уговорка в новия контракт с ПСЖ, съгласно която може да напусне по-рано, в случай че има " безапелационни аргументи ". Такава може да бъде идното възобновяване на договора на Меси на " Парк де Пренс ", написа още изданието.

Заплатата на Мбапе също би била сериозна компликация за Барселона, поради комплицираното икономическо състояние на клуба, само че се счита, че " блаугранас " ще създадат и невъзможното да си обезпечат Килиан Мбапе, ако има даже най-малък късмет сходен трансфер да се реализира.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР