По време на визита във Вашингтон министърът на правосъдието Крум

...
По време на визита във Вашингтон министърът на правосъдието Крум
Коментари Харесай

Министър Зарков се срещна с координатора на САЩ в борбата с глобалната корупция Ричард Нефю


По време на аудиенция във Вашингтон министърът на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо се срещна с Ричард Нефю, координатор на Съединени американски щати в битката с световната корупция. Двамата разговаряха за настоящите провокации пред България и района  и за опциите да сътрудничим със Съединени американски щати за тяхното превъзмогване. Г-н Нефю удостовери готовността на Съединени американски щати да не престават да поддържат напъните на страната ни за реализирането на нужните промени в региона на върховенството на закона.

Ричард Нефю бе назначен на поста от президента Байдън през юли 2022 година, той координира битката против корупцията във всички аспекти на американската дипломация и задгранична помощ.

Министър Зарков е в Съединените американски щати в подтекста на срещите на върха за народна власт, инициирани от президента Джоузеф Байдън и взе участие в контактната група, подготвяща втората Среща на върха напролет на т.г.  В рамките на визитата са планувани още срещи в Държавния департамент и Департамента по правораздаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР