По време на участие в телевизия лъсна полицейският атрибут, който

...
По време на участие в телевизия лъсна полицейският атрибут, който
Коментари Харесай

Невиждан скандал в Община Видин! Зам.-кмет се издъни в ТВ предаване, готов е за затвор /снимка/

По време на присъединяване в телевизия лъсна полицейският признак, който зам.-кметът на Видин държи в офиса си в прорез със закона, научи BulNews.
Прокуратурата би трябвало да се самосезира и да ревизира дали полицейската стоп-палка не е употребена за осъществяване на закононарушение, разяснява източник от крайдунавския град.
В края на ноември 2019 година Светослав Скорчев бе назначен за зам.-кмет по устройство на територията и развиване на инфраструктурата в община Видин.
Той бе определен за общински консултант от локална коалиция Съюз на демократичните сили, само че подал оставка до ръководителя на общинския съвет и с решение на Общинската изборна комисия пълномощията му са прекъснати. На негово място в локалния парламент влезе Петър Томов.
Светослав Скорчев е наследник на кмета на Дунавци – Димчо Скорчев. Роден е на 25.10.1979 година и е магистър по Национална сигурност и мениджмънт на сигурността и защитата. Той е бил е шеф на компания за пътно-строителна активност – „ Водоснабдителна система Транс” ЕООД.
Ето какво споделя по тематиката Наказателният кодекс:

Чл. 274а. (Нов – Дъждовни води, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. и доп. – Дъждовни води, бр. 26 от 2010 г.) Който държи или носи формено облекло, служебни знаци или надписи в нарушаване на Закона за Министерството на вътрешните работи, Закона за защитата и въоръжените сили на Република България, Закона за осъществяване на наказванията и задържането под стража или Закона за правосъдната власт, се санкционира с отнемане от независимост до три години или пробация.

(2) (Изм. – Дъждовни води, бр. 26 от 2010 г.) Ако действието по алинея 1 е осъществено за осъществяване на друго закононарушение, наказването е отнемане от независимост от една до шест години.

Кметът на града Цветан Ценков носи цялата политическа отговорност за дейностите на своите заместници.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР