По време на срещата на високо равнище страните-участнички заявиха категоричен

...
По време на срещата на високо равнище страните-участнички заявиха категоричен
Коментари Харесай

Бойко Борисов Се Срещна С Доналд Тръмп! Вижте Видео

По време на срещата на високо ниво страните-участнички обявиха безапелационен ангажимент за предприемане на дейности за битка с казуса с опиатите Всяка страна заявява подготвеност да се включи в използването на тактика, ограничаваща в оптималната степен разпространяването и използването на наркотични субстанции, прецизираха от Министерски съвет.

Документът засяга четири съществени точки, които страните поемат ангажимент да разработят: понижаване на търсенето на наркотични субстанции посредством обучение, акции и предварителна защита на злоупотребата с наркотични вещества; разширение на напъните за лекуване, за избавяне на живот и предизвиква на възобновяване на наркозависимите; подсилване на интернационалното съдействие в региона на правосъдния, правоприлагащия и здравния сектор; и унищожаване на достъпа до противозаконни наркотични субстанции посредством прекъсване на производството и трафика им.

По-късно министър председателят ще взе участие в среща на върха за мира на името на Нелсън Мандела. Целта на форума е интернационалната общественост да препотвърди уговорката си към световния мир, попречване на спорове, отбраната на правата на индивида.

Премиерът разгласява фотоси с участници в срещата на Организация на обединените нации
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР